PAUL STANGA,SHOW TOTAL LA ROMANII AU TALENT!
noutati, video

PAUL STANGA,SHOW TOTAL LA ROMANII AU TALENT!

download (1)PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. Se numeste Bancila Sterian dar si-a ales numele de scena Paul Stanga. Are 42 de ani, este instrumentist si a venit la ROMANII AU TALENT 2016 sa se afirme. Cel putin asta a declarat pe scena ROMANII AU TALENT, inainte sa-si inceapa numarul. A fost in America si in Europa, unde a cantat cu diversi muzicanti.

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. Paul Stanga a facut show pe scena ROMANII AU TALENT!!! A interpretat la acordeon mai multe melodii de muzica usoara sau populara si a facut-o magnific! Sala a izbucnit in aplauze!

„Ati cantat atat de furmos incat a sunat aveati si doua piane. Frumos, minunat. N-am nicio indoiala ca puteti orice sa cantati”, a spus Mihaela Radulescu.

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. „Am toata admiratia pentru acest om, acest muzician. Ma bucur ca ai venit, acum o sa te stie toata tara”, a spus Andra.

„O sa va incurcam programul, o sa ne intalnim in etapa urmatoare cu 4 de DA. A jucat asa ca la un nivel de Liga Campionilor”, a spus si Andi. A primit patru de DA si il vom revedea in etapa urmatoare!

 

Leave a comment