noutati, video

Violeta Constantin

download (10)Nascuta la 6 decembrie 1974, in zodia sagetatorului, Pitesti- judetul Arges, Violeta Nicoleta Constantin se face remarcata prin talentul vocal in randul prietenilor si al familei inca de la o varsta frageda.

Cum in Oltenia „haulitul” era in mare voga, in Muntenia cantecul la munca campului isi avea loc de cinste, si cine o putea face mai bine decat copilul Violeta Constantin. Pasiunea si darul dumnezeiesc al vocii sale, a fost remarcat si de catre vecinii si batranii satului care au sprijinit-o in culegerea de vechi cantece populare pe care le canta cu mare drag si mult talent chiar daca inca nu absolvise scoala populara de arte,  lucru care desigur a si urmat, la indemnul tatalui ei .
Momentul de stralucire in cariera al cunoscutei interprete Violeta Constantin, este in momentul lansarii piesei „Vanatorul” care a cunoscut un foarte mare succes, numita fiind si „vanatorita noastra din Muntenia”
Profesionalismul si vocea solistei sunt recunoscute in toata tara.Avand alaturi casa de productie Kompact Sound, multitudinea de albume au fost foarte bine primite pe piata , solista fiind foarte apreciata si solicitata, atat de catre oameni pentru cele mai frumoase petreceri din viata unui om care sunt nunta si botezurile, cat si de catre televiziuni cum ar fi Etno Tv, Favorit Tv, taraf Tv, Oltenia Tv, Canal D si multe alte posturi.
Fiind inima petrecerilor si bucuria multor suflete, Violeta Nicoleta Constantin este si va fi o interpreta foarte apreciata si solicitata. Cu siguranta Dumnezeu ii va da putere sa ne bucure zilele cu frumoasele-i cantece, pentru ea este floarea Munteniei.

Leave a comment